VOOR RELATIES IN CONFLICT

noun_girl_2106783 (1)

Openhartige Video Interview

Hoe Frits & Kerstin de Strijdbijl Begroeven, de Scheiding Ongedaan Maakte en Hun Gezin van de Ondergang Redde

Waargebeurde Case Study

Wil Jij Weten Hoe Je Jouw Relatie Kan Redden?

Relationship Rescue
Online MasterClass

Wat Leer Jij In deze MasterClass?

Wat Gaat De MasterClass Jou Opleveren?

Resultaten

Illustraties op Basis van Eerder Behaalde Doorbraken

Let op!
 Deze masterclass is geen verkapt verkoopinstrument.
Je zult een aantal fundamenteel nieuwe inzichten verwerven die 

de potentie hebben om het verschil te kunnen maken in jouw relatie.

No-Show Fee

Gratis

maar zeker niet voor niets

Het Tools4life Online MasterClass is gratis voor serieuze mensen die erop uit zijn om een significante doorbraak te veroorzaken in de destructieve dynamiek van hun huwelijk of relatie. Dat vraagt een minimaal commitment. Van jou naar jezelf, naar ons en naar de andere deelnemers. Om er zeker van te zijn dat we allen op dezelfde lijn zitten (en we geen plaatsten onnodig reserveren) vragen we je een no-show-fee van € 27,00 te betalen die je daags naar het online masterclass weer op je rekening retour krijgt als je aan de hele masterclass hebt deelgenomen.

Commitment

MasterClass

en geen webinar

Het Tools4life Online MasterClass is een volwaardig seminar. In deze tijd worden we overspoeld met informatie en ‘webinars’ Wij garanderen je dat je een bijzondere leer-ervaring tegemoet kan zien doordat de masterclass interactief is en je de mogelijkheid krijgt – maar niet de verplichting hebt – om met elkaar in gesprek te gaan over het thema dat ons aller in deze masterclass het meest aan het hart gaat. Aan de hand van een aantal prikkelende stellingen en voorbeelden komt in de dynamiek van het event bijzondere kennis beschikbaar. 

Transformatie

Doorbraak

is de belofte

Het Tools4life Online MasterClass is voor serieuze mensen die gecommitteerd zijn om het verschil te gaan maken in hun relatie of huwelijk. Dat is geen eenvoudige zaak. Wij beloven je daarom een significante doorbraak in de manier waarop je tegen je eigen relatie aankijkt. Een doorbraak is een fundamenteel inzicht dat – eenmaal verworven – een cruciaal verschil maakt in hoe je naar de thema’s in je leven kijkt. Een dergelijk inzicht kan je echter wel verwerven maar niet meer vergeten. U bent gewaarschuwd! 😉

Beperkt Aantal Plaatsen

In de MasterClass is maar beperkt plaats omdat we genoeg ruimte willen hebben om een ieder die dat wil aan het woord te kunnen laten. De leerervaring is voor een groot deel gelegen in het delen van andere deelnemers

 

De masterclass duurt circa anderhalf uur. 

 

Na aanmelding ontvang je een vragenformulier met een aantal voorbereidende vragen. In de masterclass bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen en om in break-out groepjes met andere deelnemers in gesprek te zijn. Dat is echter niet verplicht!

Voorwaarden Voor Deelname

De enige voorwaarde die wij aan jou als deelnemer stellen, is dat je bereid bent andere zienswijzes te overwegen.

Wees vooral kritisch en neem niet alles voor zoete koek aan maar stel je wel constructief op in de conversatie.

De MasterClass is geen discussie-panel of praatgroep en je bent wars van dogma’s maar kan heldere en duidelijke antwoorden wel op prijsstellen.

Niemand heeft de wijsheid in pacht. Ook wij niet. Het enige dat we je kunnen garanderen is dat we op een inspirerende manier een aantal vraagtekens zullen zetten bij universele dilemma’s die steevast opduiken op het gebied van huwelijksproblemen

Kerstin_PopUp_01
Ideal_png_001

De No-Show-Fee ontvang je daags na de masterclass op je rekening retour op voorwaarde dat je de hele masterclass hebt deelgenomen. Zo weten we zeker dat we alleen met serieuze mensen te maken hebben en dat jouw waardevolle plek niet voor niets vrij gehouden wordt: beperkt aantal plaatsen

ondi1ecuejhvaijbkkcu

Wat is de Waarde van Persoonlijke Groei?

We begrijpen heel goed dat je nu eerst en vooral op zoek bent naar een oplossing voor de situatie in je huwelijk/relatie. Tegelijkertijd zijn dit soort van ‘Breakdowns’ vaak een eerste of een herhaalde uitnodiging tot zelfreflectie en persoonlijke groei.

 

Verhalen van Graduates

 

Tegelijkertijd heb je tot nu toe vooral het verhaal van Kerstin gehoord omdat haar situatie nauw aansluit bij de intentie van deze speciale MasterClass. Kerstin is echter maar één van de duizenden deelnemers aan het curriculum van Frank Middendorp. In de onderstaande ‘graduates’ compilaties kan je kennis nemen van de mogelijkheden van doorbraken van zeer uitéénlopende aard

Wat zegt Kerstin over Persoonlijke Ontwikkeling?

In onderstaande video-fragmenten vertelt Kerstin hoeveel ze uiteindelijk gewonnen heeft door haar scheiding aan te grijpen als een reden om heel haar leven eens goed onder de loop te nemen en zo een waardevol ijkpunt voor de rest van haar leven te veroorzaken.

Als Kerstin spreekt over Tools4life dan refereert ze aan de driedaagse Challenge training. Helaas kan deze training door de huidige Corona maatregelen nog niet worden gehouden. 


De Tools4life MasterClass is echter een volwaardig online seminar gebaseerd op dezelfde principes als de driedaagse live training. 


De online masterclass is tegelijkertijd een perfecte kennismaking met dat gedachtegoed en op een mogelijk deelname aan de live-training zodra de Corona maatregelen dat weer toelaten.